Logo

Rosenkål, smørdampede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Grøntsagerne kan serveres som tilbehør til mange forskellige slags kød fx hamburgerryg, koteletter, medister, frikadeller mm. Server sennep og rugbrød til.

300 g rosenkål i halve
5 gulerødder i stave ( ca. 400 g )
3 pastinakker i stave ( ca. 300 g )
friskkværnet peber

Smørsauce:
25 g smør
2 spsk friskpresset citronsaft
1 ½ spsk sukker
2 tsk salt

Kom alle ingredienserne til smørsaucen i en stor gryde og bring dem i kog. Tilsæt grønsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt peber og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her