Logo

Rosenkålsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rosenkål
kyllingefond
smør
fløde

Tag de yderste blade fra og læg til side. Smelt smørret i en gryde, læg rosenkålen i og tilsæt kyllingefond til det dækker kålen halvt. Lad det simre i ca. 10 min. og tilsæt lidt fløde. Tag håndblenderen eller kom det hele ned i en blender og mos kålen. Tilsæt salt og peber efter behag.
Svits de yderste blade ganske let i smør på en pande til de bliver fint grønne. Mosen pyntes med disse blade.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her