Logo

Rødkål 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rødkål
Vand
Ribssaft
Eddike
Sukker
 
Snit ca 1 ½ kg rødkål. Kog kålen op. Skift vand.
Kog op med ny portion vand og lad koge i ca. 10 min.
Tag kålen op.
Bland ribssaft (Ribena fx.), eddike og sukker med lagen og reducer til
halvdelen.
Tilsæt kål og lad trække ½ dag.
 
Tips: Kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her