Logo

Caribske gulerødder i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 gulerødder, skåret i julienne (=grove tændstikker)
1,3 dl appelsinsaft
1 spsk rørsukker
¼ tsk stødt/revet ingefær
sort peber
hakket persille til pynt

Ingredienserne blandes i en gryde med låg og bringes i kog, slukkes straks.
Gulerødderne skal være møre, men sprøde.
Drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her