Logo

Rødkål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 pers)
1 rødkålshoved
30 g smør
ca. 2 spsk rødvinseddike
1 dl ribssaft
salt og peber
et nip sukker

Snit rødkålen i tynde strimler. Husk: Stokken skal ikke bruges. Smelt smørret i en gryde, og vend kålen i. Når den falder lidt sammen, tilsættes eddike, saft, salt og peber. Damp under låg, til den er tilpas mør, ca. ½ time. Smag til med lidt sukker.
I stedet for smør kan der bruges fedt fra anden eller kalkunen.
Servering
Tilbehør til and, kalkun eller flæskesteg.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her