Logo

Råstegte kartoffler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

salt og peber
6 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 spsk smør
800 g faste kartofler

Skyl kartoflerne og skræl dem. Skær dem i terninger.
Lad olien blive varm i en stor pande (med passende låg), læg kartoffelterningerne heri, vend dem rundt og steg dem.
Læg låg på, lad dem stege gyldent brune ved middel varme i 10-15 minutter.
Af med låget, ned med smørret og steg dem sprøde 5-10 minutter mere.
Vend dem af og til. Krydr med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her