Logo

Råstegte gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med spidskål, safran og timian.

1 lille spidskål
1 g safran
6 ensartede skrællede gulerødder
1 dl tør hvidvin
1 frisk timian
1 spsk økologisk smør

Tilberedning:
Del gulerødderne i kvarte. Rist dem i lidt olivenolie og tilsæt hvidvin og safran. Lad det simre 2 minutter. Rør smørret i og smag til med salt og peber. Damp spidskålen i lidt vand med salt i 5 minutter. Hæld vandet fra og vend kålen med gulerødderne og plukket timian. Server retten lun.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her