Logo

Porse-pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porse kan man næsten plukke hele året, men smagen ændrer lidt karakter alt efter, hvornår man plukker den. Du får en kraftige smag om efteråret. Du kan også lave snaps på bladene fra planten

1 glas basilikum
samme mængde friske porseblade
50 g ristede pinjekerner
olivenolie
salt og peber

—Bland bladene fra basilikum, porse og pinjekerne sammen med lidt olie.

Blend det sammen, mens du tilsætter olie lidt efter lidt, til en passende konsistens.

Herefter tilsmages det med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her