Denne airfryer-metode
til tilberedning af svampe forvandler portobello svampe til saftige, møre
smagsstykker. Perfekt i en burger, hakket i en taco eller for sig selv med
sauce.
Portobello er en god kilde til protein, fibre, vitaminer og mineraler.
De indeholder meget lidt fedt og få kalorier.
5 min forberedelse. 5
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
4 portobello svampe
2 tsk hakket frisk
estragon
50 g hvidløgssmør,
hakket
* Tilberedning
Indstil airfryeren til
180 °C.
Læg svampene med
bunden opad i airfryer-kurven.
Drys med frisk
estragon. Spray med olie og
læg hvidløgssmørret på
svampenes gæller. Kog i 5 min.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------