Vælg slanke porrer til denne ret. Nem og hurtig opskrift, på
vinaigrette der er perfekt til fisk. Ville med sikkerhed falde i gæsternes
smag. Andre grønsager som fx gulerødder, persillerødder, knoldselleri eller
skorzonerrødder kan serveres på samme måde.
Arbejdstid: 10 min.
Kogetid: 5 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
4 slanke porrer
1 tsk dijonsennep
1 spsk
hvidvinseddike
2-3 spsk olie
5 sorte oliven
1-2 tsk kapers
Friskhakkede
krydderurter: purløg, persille, basilikum salt og peber
*
Rens porrerne, del
dem i mindre stykker og damp dem i kogende, letsaltet vand ca. 5 min.
Tag dem op og dryp
dem af på et stykke køkkenrulle.
Rør en dressing af
sennep, vineddike og olie og tilsæt finthakkede oliven, kapers og krydderurter.
Smag til med salt og
peber.
Anret porrerne på et
fad og hæld vinaigretten over dem.
Server straks med
brød til som forret eller brug dem som tilbehør til kød eller fisk.
Tips: du kan også
røre et hakket hårdkogt æg i dressingen eller en tomat i små tern (uden
kerner).
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin