Logo

Porreruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porreruller


Panerede porrer i baconsvøb, er så lækre at dine tænder må løbe i vand, også selvom du ikke er så pjattet med kogte grønsager.


#

2 bdt porre
2-3 pk bacon
2-3 æg
rasp
salt, peber
*

 
Skyl porrerne grundigt og skær dem i stykker på 5-7 cm.

Blancher dem i kogende vand, de skal stadig være lidt sprøde.
Rul bacon om hvert stykke porre, vend dem i æg og rasp og læg dem på panden, til de er brune og lækre.
Du kan anvende kogevandet til at lave sauce af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her