Logo

Pommes Duchesse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kroketmasse (se nedenfor) sprøjtes på smurte, melede plader som toppe, tarteletter, kurve el. lign., pensles med udpisket æg og bages ved 200ºC i ovn, til de er gyldne.
Duchesse anvendes også til dekoration på fadkanten eller til opdeling af fadet i rum til garniture. Disse dekorationer pensles ikke med æg, men flamberes i salamanderen.
Duchesse kan varieres ved tilsætning af krydderier, krydderurter, grønsagspure m.m.

Kroketmasse:
Melede kartofler skrælles, flækkes og koges puré-møre i vand uden salt.
Kartoflerne afdampes, pureres og røres op med ca. 100 g smør og 4 æggeblommer pr. kg kartofler og derefter krydres med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her