Logo

Persillerødder med kikærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
3 persillerødder
150 g kikærter
2 spsk olie
2 tsk karry
2 dl grønsags- eller hønsebouillon
3 spsk hakket persille
Salt
peber
Citronbåde

Læg kikærterne i blød natten over.
Kog dem møre i frisk vand ca. 1 time og lad dem dryppe af.
Skær løget i ringe, skræl persillerødderne, og skær dem i stænger.
Svits løg og persillerødder i olie tilsat karry.
Kom kikærter og bouillon ved, og lad det snurre sammen ca. 10 min.
Vend persille i, og smag til med salt og peber.
Pynt med citronbåde.

Tilbehør:
Groft hvedebrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her