Logo

Persille- og chilipesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g pinjekerner eller smuttede hakkede mandler
1 rød chili
2 fed hvidløg
1 bundt persille
1 dl god olivenolie
saft af ½ citron
salt og peber
 
Rist pinjekerner eller mandler tørre på en pande sammen med finthakket
chili.
Hak hvidløgsfedene og kom alle ingredienser i en blender.
Blend til en blød puré og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her