Logo

Persille glaserede persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk mellemstore persillerødder eller pastinakker ( skrællet og delt i 4 dele på langs )
½ bdt kruspersille eller bladpersille ( hakket )
3 dl hønsebouillon
1 spsk smør

Persillerødderne blancheres og dampes færdige i hønsefond og smør. Tilsættes persille før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her