Logo

Peperonata con Capperi e Olive

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 glas vand
1 dl olivenolie
1 kg peberfrugt
4 fed hvidløg
1-2 ansjoser
2 tsk oregano
2 tsk kapers
12-15 oliven
salt

Svits det finthakkede hvidløg i olien og tilsæt ansjoserne, der er skåret i små stykker. Derefter kommes de groftskårede, rensede peberfrugter i sammen med vand, kapers og oregano. Læg låg på og lad det simre, men rør jævnligt. Efter ca. 20 min., når peberfrugterne stadig er al dente, tilsættes de stenfri oliven, som varmes med. Så er retten klar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her