Logo

Pebersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
2 gule peberfrugter
2 store løg
6 friske tomater

Lage:
4 store spsk olivenolie
4 store spsk spansk vineddike
½ tsk salt
1-2 fed frisk knust hvidløg
½ tsk friskkværnet sort peber
1 tsk oregano
Et lille bundt persille

Peberne steges i ovnen ved 160ºC med spidsen op indtil skindet krøller. Skind og indmad fjernes og peberne skæres i strimler på langs med frugten.
Løgene hakkes mellemfint og tomaterne skæres i småstykker og lægges sammen med peberstrimlerne i en skål.
Den tilsmagte lage hældes over og det hele blandes forsigtigt og dækkes med plastfolie. Skal trække i køleskab natten over.
Serveres evt. som forret med små flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her