Logo

Pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ bouillon tern
21/2 dl vand
30 g revet løg
1 tsk dijonsennep
2 tsk Madagaskar peber uden saft
3 tsk hvedemel
 
Vand, bouillon og løg koges op, tilsæt dijonsennep og jævn med melet.
Til sidst tilsættes Madagaskar peber og saucen smages til med salt og
peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her