Logo

Peberrodssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

smør
peberrod
salt
evt. citronsaft
 
Stil smørret lunt, så det er let at arbejde med.
Rør det op i en skål med friskrevet peberrod efter smag.
Smag det til med lidt salt og evt. lidt citronsaft.
Hvis de vil have smør til flere gange kan de pakke smørret i et stykke
pergament og rulle det som en pølse.
Læg denne i køleskabet og skær skiver af, når de har brug for det.
 
Tips: Peberrodssmør er velegnet til oksekød, kalv og fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her