1 kg grønne papajaer
3 røde chilier
3 spsk jordnødder
1 bdt. koriander
4 spsk planteolie
2 spsk jordnøddesmør
2 spsk fiskesauce
1 tsk gul karrypasta
1 dåse usødet kokosmælk (4 dl)
Skræl papajaerne, skrab kernerne ud, og skær kødet i tynde strimler.
Skyl chilierne, dup dem tørre, og skær dem i fine ringe.
Hak jordnødderne groft.
Skyl korianderen, slyng den tør, pluk bladene af, og snit halvdelen.
Varm olien op i wokken, kom papajastrimlerne i, og lad dem stege sagte i ca. 5 min, uden at de tager farve.
Tilsæt derpå jordnøddesmørret, krydr med fiskesauce, tilsæt karrypasta, og rist det lidt.
Spæd med kokosmælk, og lad det simre, til væden næsten er kogt bort.
Bland de snittede korianderblade i, tilsæt chiliringe og hakkede jordnødder, vend rundt, og server drysset med korianderblade.