2 ½ dl mælk
30 g gær
1 æg
2 æggeblommer
500 g hvedemel
100 g sukker
1 knivspids salt
100 g blødt smør
80 g rosiner
20 g hakket pomeransskal
20 g hakket sukat
en høj ovnfast glasskål 16 cm i diameter
Mælk og gær røres sammen, æg og æggeblommer blandes i.
Hvedemel, sukker, salt og de øvrige ingredienser blandes, og tilsættes
gærblandingen.
Det hele æltes til en smidig dej.
Stil dejen til hævning ca 1 time.
Pensl glasskålen og sæt bagepapir op langs siden så det kigger 4 cm op
over formen.
Slå dejen ned og form den til en kugle.
Kuglen lægges ned i glasformen og ridses.
Dejen stilles til hævning 1 time.
Dejen pensles med smeltet, afkølet smør.
Bages i en 190ºC varm ovn i 40 min.