Dej:
1 dl hvedemel
3 dl mælk eller fløde
2 æg
½ tsk salt
olie til bagning
Fyld:
1-2 fed hakket hvidløg
150 g champignon
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
375 g hel spinat ( evt, frossen)
2 dl fløde
revet muskatnød
salt og peber
Gratinering:
3-4 spsk reven ost
Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager. Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.
Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys hvedemel over, rør rundt og tilsæt spinat samt
fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.
Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225°C i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.