Logo

Pandekager med spinatfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 dl hvedemel
3 dl mælk eller fløde
2 æg
½ tsk salt
olie til bagning

Fyld:
1-2 fed hakket hvidløg
150 g champignon
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
375 g hel spinat ( evt, frossen)
2 dl fløde
revet muskatnød
salt og peber

Gratinering:
3-4 spsk reven ost

Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager. Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.

Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys hvedemel over, rør rundt og tilsæt spinat samt

fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.

Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.
Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225°C i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her