Logo

Ostekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ tsk hvidløgssalt
750 g skrællede kartofler
muskatnød
250 g danbo ost
3 dl piskefløde

Smør en ovnfast souffléform og drys med hvidløgssalt.
Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem lagvis med den groftrevne ost.
Drys mellem lagene med salt, peber og lidt reven muskatnød.
Hæld fløden over og stil formen i en varm ovn ved 180°C i en time

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her