En pastasalat som er inspireret af det orientalske.
200 g rejer, frosne
400 g pasta, muslinger
10 g tang, arame
2 spsk. ingefær, frisk, revet
2 peberfrugter, røde, fine strimler
1 tsk. Sambal oelek eller chilisauce
Tilbehør: Brød
Marinade:
2 spsk. soyasauce
2 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
Peber, stødt
Tø rejerne op og dryp dem af.
Pisk en marinade af soya, honning, citronsaft og peber.
Kog pastaen og skyl straks i koldt vand indtil den er helt nedkølet.
Hæld kogende vand i en skål og udblød tangen heri.
Bland pasta, rejer, tang, ingefær og peberfrugter sammen med marinaden og smag til med Sambal oelek, alt afhængig af hvor stærk retten ønskes.
Tips: Hvis man ønsker flere grønsager i retten, kan man tilsætte fx lidt forårsløg eller grønne asparges.
Grønsager pr. person: 75 g