Logo

Orientalsk pasta-rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalsk pasta-rejesalat

En pastasalat som er inspireret af det orientalske.

 

200 g rejer, frosne

400 g pasta, muslinger

10 g tang, arame

2 spsk. ingefær, frisk, revet

2 peberfrugter, røde, fine strimler

1 tsk. Sambal oelek eller chilisauce

Tilbehør: Brød

 

Marinade:

2 spsk. soyasauce

2 spsk. honning

1 spsk. citronsaft

Peber, stødt

 

Tø rejerne op og dryp dem af.
Pisk en marinade af soya, honning, citronsaft og peber.
Kog pastaen og skyl straks i koldt vand indtil den er helt nedkølet.

Hæld kogende vand i en skål og udblød tangen heri.

Bland pasta, rejer, tang, ingefær og peberfrugter sammen med marinaden og smag til med Sambal oelek, alt afhængig af hvor stærk retten ønskes.

 

Tips: Hvis man ønsker flere grønsager i retten, kan man tilsætte fx lidt forårsløg eller grønne asparges.

 

Grønsager pr. person: 75 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her