(4 pers.)
2 oksebøffer á ca. 200 g
1 skål blandet salat
4 forårsløg
4 røde tomater
Orientalsk vinaigrette:
1 spsk olivenolie
2 spsk eddike
1 tsk sukker
1 tsk frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg
1 chili
groft salt og friskkværnet peber
Tilbehør: brød (400 g)
Steg eller grill bøfferne på en pande med sliplet-belægning i ca. 3 min på hver side, afhængig af tykkelse, og hvor rød man foretrækker bøffen.
Tag bøfferne af panden, og lad dem hvile, mens de øvrige ingredienser tilberedes.
Skyl salaten og afdryp.
Halver tomaterne, fjern kerner, og skær tomaterne i strimler.
Snit forårsløgene.
Rør olie med eddike, sukker, frisk ingefær, hakket hvidløg og chili til en dressing.
Vend dressingen i salaten sammen med tomater, forårsløg og bøf skåret i tynde skiver. Server salaten med brød.