Logo

Orientalsk bøfsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

2 oksebøffer á ca. 200 g
1 skål blandet salat
4 forårsløg
4 røde tomater

Orientalsk vinaigrette:
1 spsk olivenolie
2 spsk eddike
1 tsk sukker
1 tsk frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg
1 chili
groft salt og friskkværnet peber
Tilbehør: brød (400 g)

Steg eller grill bøfferne på en pande med sliplet-belægning i ca. 3 min på hver side, afhængig af tykkelse, og hvor rød man foretrækker bøffen.
Tag bøfferne af panden, og lad dem hvile, mens de øvrige ingredienser tilberedes.
Skyl salaten og afdryp.
Halver tomaterne, fjern kerner, og skær tomaterne i strimler.
Snit forårsløgene.
Rør olie med eddike, sukker, frisk ingefær, hakket hvidløg og chili til en dressing.
Vend dressingen i salaten sammen med tomater, forårsløg og bøf skåret i tynde skiver. Server salaten med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her