Logo

Myntesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lille bdt frisk mynte
75 g smør
1 tsk citronsaft
salt
 
Mynten skylles og slynges tør, bladene hakkes meget fint.
Smørret røres blødt i en lille skål, citronsaften tilsættes dråbevis, den
hakkede mynte blandes i, og blandingen smages til med salt og peber.
Form myntesmørret til en rulle på et stykke alufolie, pak foliet fast
omkring smørret og lad det ligge mindst 15 minutter i køleskab, inden
det skal anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her