Logo

Melbasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g flotte modne hindbær
ca. 4 spsk flydende honning
 
Blend hindbær og honning.
Passér pureen gennem en sigte for at fjerne de små kerner og smag evt. til
med yderligere honning.
Opbevar melbasaucen i køleskabet i op til et par dag – eller vælg at fryse
den.
Servér over god vaniljeis, gerne sammen med halve, udstenede, flåede
ferskner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her