Logo

Grønsager, smørdampede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 majroer
20 grønne asparges
500 g østershatte
4 røde peberfrugter
20 stk forårsløg
300 g smør

Diverse grønsager ordnes og skæres i passende stykker.
Stykkerne dampes herefter i smør tilsat lidt vand samt salt og peber. Grønsagerne skal stadig være sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her