Logo

Spansk rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rejer
4 kogte kartofler
1 ½ dl kogte gulerødder
3 hårdkogte æg
1 ½ dl kogte, fine ærter
½ dl rød peberfrugt i tern
1 dåse tun naturel
2 spsk eddike
100 g mayonnaise
100 g cremefraiche
12-15 oliven til pynt

Optø rejerne og lad dem dryppe af i en sigte. Gem ca. 10 stk til pynt. Skær kartofler, gulerødder og æg i tern og kom det i en skål sammen med rød peber og rejer. Adskil tunkødet med en gaffel og fordel det ovenpå salaten. Rør eddike og mayonnaise sammen og hæld det over salaten. Vend salaten med to skeer og smag til med salt.

Anret salaten i en skål eller på et fad og pynt med oliven og rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her