Logo

Spansk pebersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
2 gule peberfrugter
2 store løg
6 friske tomater
Lage:
4 store spsk olivenolie
4 store spsk spansk vineddike
½ tsk salt
1-2 fed frisk knust hvidløg
friskkværnet sort peber
oregano
frisk eller tørret persille

Peberne steges i ovnen ved 160ºC med spidsen op indtil skindet krøller. Skind og indmad fjernes og peberne skæres i strimler på langs med frugten.
Løgene hakkes mellemfint og tomaterne skæres i småstykker og lægges sammen med peberstrimlerne i en skål.
Den tilsmagte lage hældes over og det hele blandes forsigtigt og dækkes med plastfolie.
Skal trække i køleskab natten over.
Serveres som forret med små flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her