Logo

Marokkansk tørmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marokkansk tørmarinade

Til ca 1 kg lam, and, kalkun, kylling og fisk

 

1 tsk stødt spidskommen

1 citron, kun fintrevet skal

½ tsk safranpulver

1 tsk stærkt chilipulver

½ tsk stødt koriander

2 spsk hakket frisk koriander

1 fed hvidløg, finthakket

¼ tsk havsalt

½ tsk friskkværnet sort peber

 

Hæld alle ingredienser i en skål og gnid eller rør dem godt sammen til en pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her