2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 stor salatløg
½ dl vineddike
2 ½ dl let olivenolie
halvtykke skiver fetaost
PYNT:
løgringe
persille
Peberfrugterne bages i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter, de vendes jævnligt undervejs. De skal mørne, og skindet skal blære op og løsne sig. De må gerne blive lidt sorte undervejs, men ikke over det hele.
De bagte grønsager lægges i en skål med koldt vand, og man løsner forsigtigt skindet med en lille kniv eller fingrene, eventuelt under den kolde hane. Del frugterne i 4 dele, læg dem i en skål, snit løget i fine skiver og læg det over. Pisk olie og eddike sammen, hæld det over og stil hele herligheden kold, gerne to til tre dage før det skal spises.
Ved servering lægger man peberfrugterne over halvtykke skiver af fetaost, og pynter med lidt løgringe og persille.