1 kg vaskede kartofler med skræl, gerne samme størrelse ca. 4-5 cm. diameter
250 g cherry- eller cocktailtomater.
250 g friske champignon.
2-3 stk løg
olivenolie
groft salt
paprika
Rens grønsagerne godt og skær løgene i store både.
Kom det hele i en pose og hæld 4-5 spsk olie over.
Tilsæt paprika og godt med groft salt.
Luk posen til med rigeligt luft i... Ælt det hele sammen i posen ved at vende den gentagne gange med lidt ventetid imellem.
På den måde bliver det hele "marineret" ensartet.
Hæld indholdet i et ovnfast fad og kom det i ovnen ved 200°C i ca 45 min. lidt afhængig af hvilken årstid kartoflerne er fra.
Tips: Det er en meget nem og hurtig ret, som kan laves klar i god tid, den bliver kun bedre af at stå på køl et par timer, før den skal i ovnen.
Der behøves heller ikke yderligere sauce el. lign. til, da der er saft i bunden af fadet fra grønsagerne.