Logo

Lun rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun rødbedesalat

Sådan deler 4 mennesker et kilo rødbeder. Lav denne enkle salat af kogte revne rødbeder, og skålen bliver slikket til sidste dråbe. De milde lidt sødlige rødbeder passer til alt lige fra den kogte torsk til nakkekoteletterne. Laver man dobbelt portion kan den udmærket spises kold dagen efter.


1 kg kogte rødbeder
1 håndfuld pinjekerner
2 ½ spsk olivenolie
3 spsk sennep med hele korn
2 spsk balsamico eddike
1 spsk vand
Knust hvidløg efter smag
Hakket persille i rigelige mængder


Smut rødbederne og riv dem groft.

Rist pinjekernerne på en lun pande til de er gyldne.

Rør en marinade af olie, sennep, vand og hvidløg.

Vend det hele sammen og drys med salt, groftkværnet sort peber og hakket persille.

 

Grønsager pr. person: 250 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her