Logo

Landbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

125 g knækkede hvedekerner
125 g groft fuldkornshvedemel
375 g hvidt hvedemel
2 spsk hvedeklid
1 top-teskefuld natron
2-3 tsk groft salt
4-6 dl kærnemælk

Tilberedningstid: 40 minutter incl. bagning. Tænd først ovnen på 235ºC. Bland de tørre ingredienser godt. Tilsæt kærnemælk og rør med en træske, til dejen er hverken for fast eller lind. Form brødet til en kugle, læg den på et stykke melstrøet bagepapir og bag i 30-35 min.

Nydes varmt. Godt som madbrød, men også som morgenbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her