Logo

Kartoffel selleri mos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skræl kartofler og selleriknold. Skær dem i mindre stykker og kog dem i usaltet vand, Usaltet fordi stivelsen ellers bindes i kartoflerne og gør mosen sværere at have med at gøre.
Når det hele er godt mørt, hældes det meste vand fra og en stor klump smør og en kop mælk tilsættes. Riv muskatnød i og smag til med salt.
Herefter er der kun at gå i gang med at stampe kartofler og selleri til en lind og luftig mos med en kartoffelmoser af en art.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her