Logo

Kartoffel Tortilla

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


olivenolie
1 tørret spansk peber
1 stor kartoffel
1stort løg
1 grøn peber
4 fed hvidløg
3 tomater
6 æg
persille

Skræl kartoflerne og skær dem ud i små terninger. Gør det samme med løget. Skær den rensede peberfrugt i strimler og tomaterne i små både. Pil og snit hvidløgsfedene og hak den tørrede, spanske peber (samme slags, som bruges fx. til syltning)
Pisk æggene sammen med lidt salt. Varm olivenolien op på en pande, tilsæt den tørrede, spanske peber og kartoffelterningerne og steg dem, til de begynder at tage farve. Kom løg og hvidløg og peberstrimler i, bland det hele og lad det stege videre i nogle minutter.
Tænd for grillen i ovnen, så den er klar. Kom så tomatstykkeme på panden, fordel det hele lidt, giv det en smule salt og hæld æggemassen over. Når tortillaen er stivnet i bunden og i kanten, sættes den ind i ovnen og steger nu færdig for ren overvarme fra grillen. Umiddelbart før serveringen drysses den hakkede persille over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her