Logo

kartoffel-, artiskok- og tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker tilbehør til kødretter, indeholdende kartofler, artiskokhjerter og tomater bagt i ovnen. Retten serveres bedst varm.

 

 

¾ kg kartofler skåret i 3 cm. bidder
4 store fed hvidløg skåret i skiver
¼ tsk friskkværnet sort peber
4 tomater skåret i 1 ½ cm. stykker
1 ½ tsk hakket frisk rosmarin eller ½ tsk tørret rosmarin
⅔ dl olivenolie
½ tsk salt
250 g artiskokhjerter
 
Forvarm ovnen til 200ºC.
Bland kartofler, olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber i en bradepande, og
rør det hele godt sammen.
Bag i 20 minutter.
Tag bradepanden ud af ovnen.
Tilsæt artiskokhjerter og tomatstykker, rør godt.
Bag endnu 20 minutter, eller indtil grønsagerne er møre, under jævnlig
omrøring.
Serveres varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her