#
1 aubergine i halve skiver
2 courgetter i halve skiver
2 spsk olivenolie
1 porre i skiver
500 g kyllingebryst, stykker, ca 2x3 cm
3 tomater i både, evt. gule
2 fed hakket hvidløg
25 g små, sorte oliven med sten
Friske krydderurter efter humør, fx basilikum
Tilbehør: Groft brød
*
Tænd ovnen på 200°C.
Kom auberginer og courgetter i en bradepande foret med bagepapir.
Hæld 1 spsk olie over og bland det godt.
Bag dem i ovnen i 30-40 min.
Sauter porren på en pande i 1 spsk olie.
Tilsæt kyllingekødet og lad det stege et par minutter.
Tilsæt tomaterne.
Bland til sidst retten hurtigt sammen med de stegte courgetter og auberginer og tilsæt hvidløg, oliven og friske krydderurter.
Server med brød.
Grønsager pr. portion: 325 g