250 g kylling
250 g kogte kartofler
1 stk skivet hakket løg
1 tsk ingefær Knust
½ tsk hvidløg knust
12 stk brød skiver
¼ dl olie til stegning
1 stk æg
Salt efter behag
2 hakket grønne chilier
½ tsk rød chilipulver eller efter smag
¼ tsk garam masala
2 spsk hakket korianderblade
½ skive hakket tomat
Kog og pil kartoflerne og mos dem med salt og chilipulver.
Kog kylling og fjern benene
Hak kyllingen i små fine terninger og bland med hakket løg og ingefær og hvidløg,de hakkede grønne chilier, hakket koriander og garam masala.
Bland det hele godt med de mosede kartofler
Brødet skæres i små runde brød der vendes i det piskede æg og steges i lidt olie.
Tag en lille kugle af de mosede kartofler og kylling og placer den på hver sin lille skive brød der er skåret i cirkelform, pres lidt mod brødet og frituresteg dem til de er gyldne.