Logo

Salade Nicoise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salade Nicoise 2

4 pers.

 

4 tomater
1 stk agurk
2 hårdkogte æg
1 stk grøn peberfrugt
1 stk  salathoved
1 dåse tun i olie
80 g marinerede ansjoser
12 sorte oliven

Marinade:
1 dl olivenolie
2 spsk balsamico
2 fed hvidløg
½ tsk salt
½ tsk peber
2 spsk frisk  purløg

Tomaterne skylles, stilkfæstet skæres fra og de skæres i både.

Skyl agurken og skær den i både.

Pil æggene og del dem i både.

Befri peberfrugten for frøstol og kerner.

Skær rodstokken af salathovedet.

Skyl det blad for blad og slyng det fri for vandet.

Pluk tunfisk i mindre stykker.
Marinade: Rør olie og vineddike sammen.

Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint eller knus dem i marinaden.

Bland fintklippet purløg i og krydr med salt og peber.
Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad.

Anret de forskellige ingredienser herpå.
Tag stenene ud af olivenerne og fordel de udstenede oliven over salaten.

Hæld marinaden over og servér.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her