Logo

Grønsagsgryde med kyllingekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsgryde med kyllingekød


(2 personer) 


# Ingredienser til Grønsagsgryde med kyllingekød:

200 g kalkun- eller kyllingebryst
200 g hvidkål

1 gulerod

2 forårsløg

1 appelsin

½ rød chili

1 tsk olie 


Sauce:

½ dl hønsebouillon
½ dl appelsinsaft

2 spsk soja

1 tsk majsstivelse

Tilbehør:

Kogte nudler, røde eller brune ris, ovnstegte kartoffelbåde eller groft brød

*


Tilberedning:

Skær kødet i tynde strimler.

Rens grønsagerne og snit dem fint.

Skræl en appelsin og skær frugtkødet i både.

Hak chilien fint (uden frø og mellemvægge).

Varm en wok eller tykbundet gryde og tilsæt olie.

Lynsteg kød og grønsager under omrøring - ca. 5 min.

Rør alle sauceingredienserne sammen og hæld dem i wokken.

Kog retten igennem og smag til med salt og peber.

Fordel appelsinbådene over retten og server med det valgte tilbehør.

  

..................................................

 

 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her