4-600 g kyllingefilet
2 romainesalat
1 flûte
1 fed hvidløg
3 ansjoser
1 citron
½-1 dl (oliven)olie
½ tsk salt
200 g parmesanost
Vask salatbladene og tør dem grundigt.
Skær parmesanost i flager med en skrællekniv.
Skær flûte i tynde skiver, pensl grillpanden med olivenolie, varm den op og rist skiverne til de er lysebrunde.
Lad skiverne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Dryp evt. lidt mere olie på grillpanden og steg derefter kyllingen til den er gennemstegt - gør salaten klar mens kødet steger.
Pil hvidløget og stød det med salt og ansjosfileter i en morter til en jævn masse. Tilsæt olivenolie og citronsaft og bland det hele til en dressing.
Fordel salatbladene på fire store tallerkener og dryp dressingen over dem.
Skær kyllingen i tynde skiver og læg den ovenpå salatbladene, fordel ristede flûteskiver udover og afslut med parmesanflager.
Server med frisk flûte.