1 spsk smør
1 løg
1 fed hvidløg
4 dl vand
100 g skinke i tern
½ tsk salt
½ tsk cayennepeber
2 dl ris
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamisk eddike
1 spsk citronsaft
3 dråber tabascosauce
3 forårsløg
2 stilke bladselleri
1 grøn peberfrugt
2 tomater
500 g kogt kylling
½ bundt persille
Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt vand, skinke, salt, cayennepeber og bring det i kog.
Tilsæt ris og bring det i kog igen.
Skru ned for varmen og lad det koge i 15-20 minutter indtil risene er møre.
Bland olivenolie, eddike og citronsaft.
Hæld blandingen over risene.
Tilsæt hakket forårsløg, hakket bladselleri, peber i tern og tomater i tern.
Skær kyllingen i mindre stykker og bland dem i risene.
Anret med finthakket persille.