Logo

Kogte rødbeder vendt i appelsinsaft med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

4 kogte rødbeder
1 rødløg
1 dl friskpresset appelsinsaft
20 g smør
høvlet frisk peberrod

Skær de kogte rødbeder i mundrette stykker. Skær rødløget i grove stykker og kog dem møre i appelsinsaft og smør. Varm rødbederne i løgkompotten, smag til med salt og peber og server med friskhøvlet peberrod.
Er rigtig godt til elgkød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her