Logo

Klassisk kinesisk marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk kinesisk marinade

Til ca. 1 kg fisk, and, kylling, okse- og svinekød

 

2 spsk risvinseddike

4 spsk soyasauce

1 spsk sesamolie

2 spsk flydende honning

2,5 cm frisk ingefær, revet

2 fed hvidløg, hakket groft

1 tsk five spice pulver

 

Hæld alle ingredienser i en skål og pisk dem godt sammen.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad det marinere i 1 time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her