Logo

Klassisk barbecue sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk salt

125 g sukker

125 g brun farin

7,5 dl oksebouillon

1,2 dl Dijonsennep

½ dl hvidvinseddike

1,2 dl Worcestershire sauce

2,5 dl tomatpure

½ tsk chiliflager

1 tsk chilipulver

 

A. Rør alle ingredienserne sammen i en stor, tykbundet kasserol­le.

Bring saucen i kog og lad den simre meget svagt uden låg i 1 ½-2 timer, til den er blevet tykkere.

Rør ofte i saucen og tilsæt en smule vand, hvis saucen koger ind.

 

B. Pensl saucen på det grillede kød under de sidste 10 min. af stegningen, eller server den som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 2.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her