Logo

Klassisk agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk agurkesalat

 

Perfekt tilbehør til stegt eller griflet kylling, steg eller fisk.

4 personer Arbejdstid: 10 min. Trækketid: 30 min.

#

2 spsk flydende honning

½ dl æbleeddike eller lagereddike

salt og peber

1 agurk

1 håndfuld løvstikke

*

Rør honningen ud i eddiken, og tilsæt salt og peber.

Vask agurkerne, og skær dem i tynde skiver.

Vend dem i marinaden.

Lad agurkesalaten trække i 30 min.

Vend rundt i marinaden en gang imellem, til alle agurkerne er bløde.

Hak løvstikkebladene.

Tag agurkerne op af lagen, og vend dem med løvstikke.

Server agurkesalaten til stegt eller grillet kylling, steg eller fisk.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her