Logo

Mandelkage med kærnemælksskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mandelkage med kærnemælksskum

Er kirsebær også en af dine favoritter i sommermånederne? Så prøv denne lækre og sprøde mandelkage med kærnemælksskum.

 

20 kirsebær, gerne van eller en anden sød sort

Mandelbund:
150 g smør
150 g sukker
150 g marcipan
150 g æg
40 g hvedemel
10 g kakao

Kærnemælkscreme:
150 ml piskefløde, let pisket
50 g sukker
1 stang vanilje
2 blade husblas

125 ml kærnemælk
125 ml yoghurt, græsk

 

Mandelbund:

Rør blødt smør og sukker sammen, og tilsæt resten af ingredienserne.

Bag i en smurt ringform ved 160°C i 30 min.

Tag formen ud, og køl bunden af i formen.

 

Husblas opblødes, smelter i lidt vand sammen med vaniljen i et vandbad
Vend den let piskede fløde med den opløste husblas og vanilje.

Kærnemælk og yoghurt tilsættes og foldes i.

Lav en krave af bagepapir til ringformen med mandelbunden.

Hæld cremen i, og stil den i fryseren i ca. 6 timer. Rør af og til.

 

Kirsebær halveres og befries for sten.

Tag kagen ud, og pynt den med kirsebær.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her