Solsikke bund:
75 g solsikkekerner
50 g smør
5 æggehvider
225 gram sukker
2 spsk hvedemel
Hindbærpurè
250 g hindbær
150 gram sukker
¼ liter vand
1 citron, saft af
Smørcreme:
200 gram smør
5 æggeblommer
2 citroner, saft og skal
1. Smørret smeltes. Solsikkekernerne brunes i ca. 4-5 min. og blendes
2. Æggehviderne piskes stive, sukkeret kommes i, piskes i nogle minutter.
3. Solsikkekernerne vendes i, melet sigtes i og vendes.
4. Dejen smørret ud på en stor bradepande med bagepapir, bages ved 180ºC i 20-25 min., og vendes ud på noget nyt bagepapir.
Hindbærpuré:
Hindbær, sukker og vand koges sammen og citronsaft tilsættes.
Der piskes godt i det, til det er puré - Afkøles.
Lidt af pureen smøres på bunden, resten af pureen serveres til kagen.
Smørcreme:
Smørret piskes hvidt med sukker.
Æggeblommerne piskes i lidt efter lidt.
Saft og citronskal til sidst.
Cremen smøres på og kagen rulles.
Anretning:
Et par skiver roulade pr. person. Puréen lægges ved samt friske bær.